Chat with us

POZOR: Zaradi velikega povpraševanja so dnevne zaloge omejene. Danes, , imamo trenutno izdelek NA ZALOGI in ga pošljemo v roku 24 ur po prejemu naročila. Pohitite in naročite ZDAJ!




Naroči Star Silk Pro
v naslednjih 20 minutah in izkoristi priložnost naše izjemne ponudbe!
Mnenja kupcev
Naroči zdaj!

» Ljubljana,

Odkrita je naravna metoda za odstranjevanje neželjenih dlačic - brez kemikalij, bolečih tretmajev in vraščenih dlačic! Gre za posebno vrsto preciznih kristalov, ki nežno odstranjujejo dlačice in opravljajo blag piling kože, koža je tako gladka in brez dlačic, je izvrstno negovana ter sveža. Star Silk Pro blazinica s kristali je primerna za občutljiva mesta, ker ne poškoduje kože in ne povzroča vraščanja dlačic.

Star Silk Pro je zadnji hit v svetu kozmetike, ker na naraven in na popolnoma neboleč način odstranjuje neželjene dlačice na vseh delih telesa, koža pa pri tem ostaja gladka in negovana celo do 3 tedne! Star Silk Pro, ki je večkrat priznan v številnih evropskih državah, je dobil svoje mesto na vseh večjih sejmih kozmetike in zdaj je na voljo tudi v Sloveniji!

STAR SILK PRO je bil na začetku svojega obstoja, kot metoda depilacije, dostopna samo hollywoodski eliti, kot skrivnost lepe kože super modelov, igralk, znanih TV voditeljev, ki jih dnevno gledamo v medijih. Vendar so se zelo hitro v vseh večjih revijah, ki se ukvarjajo z lepoto in zdravjem, pojavile pozitivne kritike delovanja Star Silk Pro kristala na koži, kot do zdaj najbolj naraven način depilacije,ki tedne dolgoo ohranja kožo gladko in nežno. Za vse znane osebe, ki si ne morejo dovoliti, da se dolgotrajne iritacije tretmaja za odstranjevanje dlačic (laser, kemični preparati in vreznine z britvicami ) vidijo na njihovi koži, je Star Silk Pro prinesel nebolečo rešitev brez posledic razen prelepe, gladke kože!

Da, tudi jaz želim gladko in nežno kožo in takoj naročam Star Silk Pro!

Zakaj je Star Silk Pro najboljši način za nebolečo in hitro depilacijo?


Neboleče odstranjuje dlačice!

Z nekaj krožnimi gibi roke Star Silk Pro blazinica odstranjuje dlačice s kože. To se zgodi zato, ker fini in drobni kristali dobesedno zbrusijo dlačice, ne da bi pri tem poškodovali kožo!

Naroči Star Silk Pro!

Opravi blag piling kože!

S Star Silk Pro blazinico boste imeli poleg kože brez dlačic, tudi prelepo in nežno kožo! Kristali, ki se nahajajo na blazinici in brusijo dlačice, nežno odstranjujejo odmrlo kožo,ki se nahaja na površini kože, na ta način boste imeli nežno kožo in ne bo vam treba kupovati dragih pilingov z nevarnimi kemikalijami!

Naroči Star Silk Pro!

Naravno odstranjuje dlačice in opravi piling brez iritacije!

Nič več vreznin od britvic, ni iritacije in izpuščajev, ki jih povzročijo laser, depilacijska krema in vosek! Vse, kar Star Silk Pro dela vaši koži v procesu masaže je, da jo naredi gladko, lepo in nežno na dotik!

Naroči Star Silk Pro!

Koža ostane gladka tudi do 3 tedne!

S Star Silk Pro vam ni treba čakati, da dlačice opazno zrastejo, kot pri depilaciji z voskom ali kremo, postopek lahko naredite tako pogosto, kot to želite! Osebe, ki so sodelovale pri testiranju Star Silk Pro-a trdijo, da postopka ni bilo potrebno ponoviti dva ali celo tri tedne po enem tretmaju!

Naroči Star Silk Pro!!

Prihranek denarja!

S Star Silk Pro-em ne boste več metali denarja za britvice in depilacijske kreme ter tretmaje v kozmetičnih salonih! Star Silk Pro blazinica vsebuje kristale, ki so mikroskopsko tako drobni, da pri depilaciji ne poškodujejo kože in učinkovito odstranjujejo dlačice ter hkrati naredijo piling.

Naroči Star Silk Pro!

Blagodejno deluje na mikrocirkulacijo!

Nežna masaža in piling delujeta na cirkulacijo krvi v koži, ki pospeši mikrocirkulacijo, kar pripomore k hitrejšemu prenosu hranljivih snovi ter kisika v vsako celico in k hitrejšemu odstranjevanju strupenih snovi iz telesa. To se odraža z bleščečo kožo polno življenja!

Naroči Star Silk Pro!

Vse to dokazuje, da v svetu trenutno ne obstaja bolj naraven, učinkovit in cenejši izdelek za depilacijo. Število zadovoljnih uporabnikov hitro raste, lepotni strokovnjaki so navdušeni nad vsestransko Star Silk Pro blazinico, ki deluje, ne samo na nezaželjenih dlačicah,ampak na celotni izgled in barvo kože.

Da, tudi jaz želim najbolj naraven način depilacije
in takoj naročam Star Silk Pro!

Kako hollywoodske zvezde depilirajo svojo kožo v zadnjem letu s pomočjo evropskega odkritja?

S pomočjo Star Silk Pro! Na začetku je bil Star Silk Pro skrbno varovana skrivnost, ki so jo uporabljali le redki izbranci. Vendar je po pozitivnih ocenah v oddajah namenjenih zdravju Star Silk Pro kmalu postal hit v hollywoodskih krogih! Kozmetičarji slavnih ga priporočajo svojim strankam na podlagi pozitivnih izkušenj tistih, ki so ga že preizkusili. Dokazujejo, da je Star Silk Pro najbolj naravno, neboleče sredstvo za depilacijo, ki vam ga ni potrebno vsakodnevno uporabljati in s katerim ne boste imeli iritacije kože ali vraščenih dlačic. Mnoge slavne osebe pričajo o tem, kako je koža po tretmaju Star Silk Pro blazinice še tedne gladka!

Fantastična skrivnost slavnih je razkrita…

Po odkritju Star Silk Pro, v Hollywoodu nihče več ne želi uporabljati običajnih metod depilacije in izpostavljati kože draženju, vrezninam, izpuščajem, ki nastanejo z vraščanjem dlačic. Najbolj znani igralci, pevci, TV voditelji prisegajo na Star Silk Pro, z njim celo odstranjujejo obrvi, ker ni več potrebe po zapravljanju denarja in časa, koža pa ostane vidno lepa. Najnovejši hit v svetu zdaj tudi v Sloveniji!

 

 

Kaj je Star Silk Pro in komu je namenjen?

Star Silk Pro je  namenjen vsem tistim, ki se želijo  rešiti neželjenih dlačic na naraven in neboleč način, ne glede na to na katerem delu telesa se nahajajo. Zaradi posebne kristalne mreže, ki je dovolj ostra, da odstrani dlake in pri tem ne poškoduje kože, je Star Silk Pro namenjen vsem tistim, ki si želijo:

» Zdravo in negovano kožo

» Gladko kožo brez dlačic do 3-eh tednov

» Depilacijo brez iritacij in nevarnih tretmajev

» Prihranek denarja

Star Silk Pro je namenjen tako moškim kot ženskam, primeren je za vse vse vrste kože in zagotavlja najboljši občutek depilacije vsem, ki ga uporabljajo. Posebne učinke ima na problematično kožo, ki je nagnjena k razdraženosti pri depiliranju, saj nežna masaža, s krožnimi gibi pri odstranjevanju dlačic, izboljša strukturo kože in njeno prekrvavitev tako, da le ta ostane zdrava. Star Silk Pro ima poseben oprijem, da vam ne zdrsne iz roke pri krožnih gibih.

Naravno gladka in negovana koža, ki se čuti in vidi!

Pri odstranjevanju dlačic s Star Silk Pro blazinico, mreža finih kristalov na njenem vložku opravi nežni piling na zgornjih plasteh kože, kar se prikaže s takojšnjim rezultatom svežega in enakomernega tena.

Krožni gibi s katerimi premikate Star Silk Pro, delujejo ugodno na prekrvavitev kože in tako pospešujejo njen metabolizem in naravni tonus.

Tako boste dobili lepo kožo, zmanjšali boste izpuščaje in hkrati tudi prepoznavnost celulita, če ga že imate! Več koristi!

 

Priporočajo ga strokovnjaki za kožo po vsem svetu!


“Idealna rešitev za številne probleme s kožo!” - Jill Jackson, strokovnjakinja za celovito masažo in zdravje kože, Los Angeles

Kot marsikatera ženska, se tudi jaz izogibam konzervansom in ne uporabljam nenaravnih kemičnih spojin na svoji koži, vključno z depilacijskimi kremami, zato tudi drugim tega ne priporočam. Pravi problem so predvsem britvice. Po britju zrastejo dlačice debelejše, gostejše in vraščanje je neizogibno. Star Silk Pro pa ni samo rešitev za neboleče depilacije brez posledic. Opazila sem tudi, da je moja koža, tako kot koža mojih strank, ki uporabljajo Star Silk Pro, lepša, bolj zdrava in nežna, mozolji in ogrci pa izginejo, kot po čudežu! Zato ga še posebej priporočam ljudem, ki imajo občutljivo kožo!

 

Da tudi jaz želim neboleči način depilacije
s Star Silk Pro in takoj ga naročam!


Kako se proti neželjenim dlačicam bori Kim Kardashian?

Številni svetovno znani TV programi in časopisi, so v svojih rubrikah posvečenim lepoti in negi kože, sporočili novico o majhni in hkrati močni blazinici, ki neguje kožo med odstranjevanjem dlačic. Eden izmed dokazov je prav brezhibni ten Kim Kardashian. Novi laski na njenem čelu so izginili in tudi ni sledi, ki jo pušča običanja depilacija ,kot tudi ne poraščenosti še močnejših dlačic. Kako je to mogoče? Zvezdnica ne prikriva svoje skrivnosti, še več, prizna, da je za to odgovoren prav Star Silk Pro!

Kim je le ena izmed številnih zvezd, ki uživajo v enostavni uporabi in koristi, ki jih koži prinaša Star Silk Pro blazinica z močnimi kristali za depilacijo in nego!

 


Mreža kristalov v Star Silk Pro je najbolj naraven način depilacije, ki ne pospešuje rasti dlačic kot ostale metode!

Ne le, da z uporabo Star Silk Pro ne rastejo debelejše dlačice, tudi vraščanja in draženja ni, dlačice se postopoma stanjšajo ter izgubijo trdnost in ostrino. To se zgodi zato, ker kristali brusijo vrh dlačice, ga postopoma stanjšajo, da dlačica med rastjo nima ostrega vrhu, njen koren ostane na mestu in ostanek dlačice pri ponovni rasti nima potrebe po obnovi, da bi rastla močnejša, kot pri depilaciji z voskom.


Udeleženci testiranja dokazujejo: Ni vraščanja, ni draženja! Samo čudovito negovana in gladka koža!

Vse druge metode odstranjevanja dlak vključujejo tveganje draženja kože. Poleg tega je neizogibno ponovno vraščanje novih, rastočih dlačic. Star Silk Pro kristali brusijo dlačice tako dobro, da na koži niso več vidne in hkrati opravijo blag piling na površini kože. Tako zagotavljajo, da se s kože odstranijo odmrle kožne celice, koža pa je neverjetno gladka. Poleg tega se po tretmaju s Star Silk Pro blazinico priporoča mazanje kože s kremo, kar da koži potrebno takojšno vlago. Izgled takšne kože je, kot bi bi bila brez kakršnegakoli tretmaja- gladka in nežna na dotik!


 

Rezultati testiranja so pokazali:

• Gladka koža tudi do 3-eh tednov!
• Čudovito teksturo kože po pilingu!
• Ni draženja in vraščanja dlačic povzročenih s kemičnimi in dražečimi postopki!



Reakcije uporabnikov Star Silk Pro blazinice so fantastične! Nobena druga primerljiva metoda depilacije ni tako navdušila



"Končno brez mozoljev!" Nina, 29, Ormož

"Poizkusila sem vse, toda da bi se izognila vsakodnevni depilaciji, je bil vosek zame edina možna rešitev. Imam zelo močne dlačice in svetlo polt, zato so dlačice še toliko bolj opazne. Po depilaciji z voskom pa si nisem upala obleči nič drugega razen hlač, saj se mi je koža na nogah popolnoma vnela in pojavili so se izpuščaji. Nisem verjela, da mi Star Silk Pro lahko pomaga, saj so moje dlake zelo močne, na koncu pa sem bila vendarle osupla nad rezultati! Odstranila sem celo občutljive dlačice pri ušesih, saj imam skoraj povsod problem s prekomerno poraščenostjo! Hvala vam!"*

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.




"Vsem govorim o Star Silk Pro!" Vesna, 27, Nova Gorica

"Te majhne in hkrati močne zadevice potrebuje vsaka ženska. Povsod govorim o Star Silk Pro, ker če bi vse ženske vedele, koliko težav bodo rešile in pri tem še privarčevale denar in čas bi ga takoj kupile! Navdušena sem bila že po prvi uporabi,dobila sem ga za darilo,ga takoj preizkusila na roki in videla rezultate! Zdaj ga uporabljam celo za obrvi!"*

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


"Gladko in samo gladko!" Maja, 38, Dekani

"Ko se mož dotakne mojih nog, je vedno navdušen! Pravi, da je koža na dotik, kot da dlačice sploh ne bi rastle! In vse kar počnem pri tem je, da uporabljam Star Silk Pro približno enkrat na dva tedna. Vsaka ženska ve, koliko denarja in časa porabi za depilacijo, da ne govorim o vraščanju dlačic in o vsem ostalem.To bi morali izumiti že pred tisoči leti in generacijam žensk pred nami olajšati življenje!"*

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


"Ostal sem brez besed!" Miloš, 32, Kranjska Gora

"Ukvarjam se s kolesarjenjem, v naših krogih je praksa da, če si pravi kolesar, si depiliraš noge, ne glede na to, kako se zdi to nekaterim smešno - pomembno je za aerodinamiko, ker imam zelo kosmate noge. Konec koncev tudi ne izgleda lepo, če imaš kolesarske hlače in ''pragozd'' na nogah. Sprva sem protestiral, češ moj bog, le kako naj se s tem borim in uprabljam britvico vsak dan, da preprečim rast tega''pragozda'' po nogah. Nato je sestra odkrila svojo skrivnost in tudi meni kupila Star Silk Pro. Priporočam ga vsem kolesarjem, kajti do zdaj nisem vedel, da obstaja in neverjetno, kako enostaven je za uporabo! Nisem se mogel upreti uporabi izdelka na svojem hrbtu, da olajšam potenje... Poglejte rezultate!"*

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.




Najboljši rezultati tega meseca:
"Končno ni draženja!"
Boris, 32, Celje

"Moja brada ni samo brada. Pravzaprav je povezana z obrvmi, ki so tudi zelo goste. Skoraj do oči mi rastejo, le malo redkejše so v primerjavi z dlačicami na drugih delih telesa. Motijo me pri britju, saj med britjem te dlačice vedno pustim, ker se bojim potegniti z britvico tako visoko do obrvi, saj imam občutljivo kožo, ki se še ure po britju ne umiri. Bojim se, da bodo rasle še močneje, če jih obrijem, izgledam kot da je moj cel obraz poraščen. Po TV-ju sem videl reklamo za Star Silk Pro in se odločil, da ga kupim, pa kar bo, pa bo.  Rajši to, kot pa, da sprejmem ženin predlog, da mi te dlačice odstrani s kremo za depilacijo, ki ima zelo neprijeten vonj. Ko je prispel Star Silk Pro, sem prvič od pubertete videl svoj obraz popolnoma brez dlak! Ne morem vam opisati, kako dobro sem se počutil!"*

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.


*Opozorilo! Zaradi velikega povpraševanja so zaloge omejene! Če naročite danes, vam zagotovimo, da boste izdelek prejeli naslednji delovni dan. Učinki in rezultati, prikazani na strani, ne zagotavljajo uspešne uporabe izdelka. Velika večina uporabnikov je z izdelkom zadovoljna, vendar obstajajo uporabniki, ki ne dosežejo prikazanih rezultatov. Za slednje sta na voljo naša garancija in povračilo denarja za nakup. Na strani so prikazane izjave zadovoljnih uporabnikov, ki so zadovoljni z našim izdelkom in izdelek tudi uspešno uporabljajo. Te izjave so uporabniki posredovali naš naslov. Na zahtevo nekaterih uporabnikov so bila posamezna imena spremenjena. Vsi izvirniki so shranjeni na sedežu podjetja.



FAQ – Pogosta vprašanja:
Kako se uporablja Star Silk Pro?
Star Silk Pro blazinica je zelo enostavna za uporabo. Nastavite blazinico na roko ali prst in jo s krožnimi gibi premikajte po želenem delu kože prekrite z dlačicami. Z lahnim pritiskom krožite trikrat v smeri urinega kazalca in trikrat v nasprotni smeri. Da bi dlačice odstranili, morate uporabljati izdelek na popolnoma suhi koži. Ne pritiskajte preveč blazinice na kožo, saj boste dosegli boljše rezultate, če se kritalna površina blazinice samo rahlo dotika kože. Po uporabi očistite Star silk Pro pod curkom vode in ga, pred ponovno uporabo, dobro posušite.
Na katerih delih telesa laho uporabljam Star Silk Pro?
Star Silk Pro nežno, počasi in neboleče odstranjuje dlačice, tako da se lahko uporablja na vseh delih telesa. Star Silk Pro se še posebej priporoča za odstranjevanje dlačic na občutljivih delih telesa in na predelih, ki so nagnjeni k vraščanju dlak.
Kolikokrat se lahko uporabi ena Star Silk Pro blazinica?
Eno Star Silk Pro blazinico lahko uporabite tudi do 10-krat. Odvisno je od površine kože, s katere odstranjujete dlačice, od debeline in gostote dlačic. V kompletu dobite 4 velike blazinice, za odstranjevanje dlačic iz večjih površin. In 4 majhne blazinice za odstranjevanje dlačic iz manjših in občutljivejših predelov.
Kako se Star Silk Pro blazinice zamenjajo?
Ko začutite, da so se mikrokristali na blazinici izrabili, jo zamenjate z novo. Preprosto odlepite uporabljeno blazinico iz podlage iz gume, odstranite morebitne ostanke lepila z raztopino za čiščenje in jo dobro posušite. Potem odlepite zaščitni sloj na lepljivi strani nove blazinice in jo prilepite na podlago iz gume.
Zakaj je ravno Star Silk Pro tako učinkovit?
Star Silk Pro je tako učinkovit saj ga sestavlja kristalna mreža, ki brusi vršičke dlačic in jih popolnoma stanjša. Obenem kristalna površina izvaja rahel piling kože in odstranjuje mrtve celice, tako da je vaša koža bolj nežna, mehka, gladka in zdrava.

Nekaj komentarjev naših uporabnikov:

584 comments Add a comment
View 572 more
Facebook plugin

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

Več kot 1.200 zadovoljnih kupcev v Sloveniji, samo v preteklem letu!

Da, tudi jaz želim gladko kožo brez draženja
s Star Silk Pro in takoj ga naročam!

Zakaj je Star Silk Pro najboljši način za depilacijo?

  Metoda Potrebno Trajanje rezultata Negativne strani Prednosti
Britje 1-3 evra za britvico 1-2 dni
  • Vraščanje dlačic
  • Vreznine
  • Iritacije kože
  • Debelejše dlačice
Hitrost
Kreme za depilacijo 3,5 - 8 evra za kremo, odvisno od vrste 2-4 dni
  • Nevarne kemikalije
  • Slab učinek
  • Izpuščaji in alergije
Hitrost
Depilacija z voskom 10-50 evra, odvisno od kozmetičnega salona 1-2 tedna
  • Bolečina
  • Mozolji
  • Iritacije
  • Čakanje, da dlake dovolj zrastejo za naslednji tretma
Dolgotrajni rezultat
Električni epilator 70-250 evra za epilator 1-2 tedna
  • Bolečina
  • Iritacije
  • Čakanje, da dlake dovolj zrastejo za naslednji tretma
Dolgotrajni rezultat
Star Silk Pro 19.97 € Do 3 tedne
  • Ni
  • Hitrost tretmaja
  • Dolgotrajni rezultati
  • Gladka koža
  • Nežni piling
  • Prihranek denarja
  • Ni iritacije
  • Ni čakanja,da dlačice zrastejo

Preverite ali je
Star Silk Pro primeren za vas:

Ali imate dlake na telesu, katere bi radi odstranili?

Kako se Star Silk Pro uporablja?

Star Silk Pro je najbolj naravna in neboleča metoda odstranjevanja neželjenih dlak. Poleg tega da vam bo pomagal odstraniti dlačice, vam bo naredil tudi rahel piling. Vaša koža ne bo samo gladka, ampak tudi mehka, zdrava in nežna na dotik.

Star Silk Pro je idealna alternativa za vse boleče in neučinkovite metode odstranjevanja odvečnih dlačic!

umbox

Ni vam več treba prenašati neželjenih dlak na telesu. Pa naj bo na nogah, rokah, bikini predelu, pod pazduho ali na obrazu.

umbox

Pozabite na bolečine, ki jih povzroča depilacija, na ranice od britvice, izpuščaje in vrasle dlačice. Sedaj obstaja alternativa za vse neučinkovite metode odstranjevanja dlak.

umbox

S Star Silk Pro blazinico boste neboleče in učinkovito odstranili dlačice s kateregakoli dela telesa. Potrebno je samo, da s krožimi gibi gladite željen del telesa- trikrat v smeri urinega kazalca in trikrat v nasprotni smeri. Postopek ponavljajte, dokler ne odstranite vseh dlačic.

umbox

Po uporabi Star Silk Pro blazinice bo vaša koža mehka, nežna in gladka tudi do 3 tedne. Poleg tega se s časom dlačice tanjšajo in počasneje rastejo!

Opomba: Star Silk Pro blazinico uporabljjajte na popolnoma suhi in čisti koži. Po uporabi blazinico operite in pred ponovno uporabo dobro posušite.

Nehajte se mučiti z bolečo, naporno in drago depilacijo!


Da, tudi jaz želim neboleči način depilacije
s Star Silk Pro in takoj ga naročam!


Privoščite si občutek gladke kože, ki si ga zaslužite!


Stop metanju denarja in bolečim tretmajem!

Naročite Star Silk Pro in uživajte v gladki koži več tednov!


Posebna akcijska cena - 39.94 € - 19.97 € - Aktiviraj KUPON

Ponudba se izteče:

P.S. Na trgu obstaja veliko izdelkov podobnih Star Silk Pro, ki imajo namesto naše mreže kristala, ponaredek. Bodite previdni, ker tvegate nakup izdelka, ki Vam ne bo dal rezultatov, temveč lahko povzroči  samo resne poškodbe kože. Star Silk Pro, ki ga lahko naročite tukaj, je edini originalni izdelek s kristali, ki Vam bodo pomagali , da se rešite neželjenih dlačic.

P.P.S.
Ne pozabite: Z uporabo losijona ali kreme za telo po tretmaju Star Silk Pro, pospešujete učinek, ker tako hranite novi sloj kože s katerega ste odstranili odmrlo kožo.


44 - dnevna garancija

Če si v roku 44-ih dni premislite,
vam bomo vrnili denar.

Dostava

Izdelek vam bomo dostavili preko najhitrejše in najzanesljivejše kurirske službe!

100% varen nakup

Izdelek lahko plačate po povzetju, s tem vas zaščitimo pred morebitnimi zlorabami. Vaši osebni podatki pa bodo popolnoma varni!



Odajam naročilo, prosimo, počakajte!
Kam vam pošljemo Star Silk Pro?
Ime
Priimek
Naslov
Hišna št.
Poštna št.
Kraj
Telefon
Email
Izdelek
Komentar
PS: Zagotavljamo vam dobavo naslednji delovni dan
1 x - 39.94 -50% 19.97 € + poštnina
2 x - 67.94 -50% 33.97 € + poštnina
3 x - 87.94 -50% 43.97 € + poštnina

Z oddajo naročila se strinjam s plačilom.

Plačilo po povzetju
Št. izdelkov na voljo po subvencionirani ceni:
11
Zadnji nakup
opravljen:
100% varen nakup
*Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.
Net Sales Ltd, ul.Arh Georgi Nenov 25 gr.Sofia, zh.k. Liulin, Bulgaria, e-mail: vida.jeglic@netsales.club. Izdelek: Star Silk Pro